Jouw talent


WAT JIJ ÉCHT GOED KUNT

WAT JIJ ÉCHT GOED KUNT

Het leeuwendeel van ons gedrag, en dus onze acties in de wedstrijd, komt voor 95% (!) onbewust en intuïtief tot stand. Profclubs proberen tegelijkertijd met gerichte aanpak/training kennis en vaardigheden aan te leren. Meestal zuiver praktisch. Bewúst gedrag daarmee. Echter: slechts 5% van ons gedrag wordt daarmee geprikkeld en verbeterd. Dergelijke training is als zodanig dus niet echt effectief.
Het is beter om ten volle te profiteren van de gaven waarmee jij werd geboren. Als het er écht op aan komt komen de oplossingen namelijk uit de speler zelf. Uit zijn talent. Uit zijn instinct.
VIJF KARAKTERISTIEKE STERKE PUNTEN

VIJF KARAKTERISTIEKE STERKE PUNTEN

Met het blootleggen van tot wel vijf karakteristieke sterke punten zullen wij laten zien dat de dingen die voor jou ‘als vanzelf gaan’ allesbehalve gewoon, alledaags en vanzelfsprekend zijn. Integendeel, jouw instinctieve reacties zijn uniek. Jouw voor 95% intuïtieve acties beslissen wedstrijden. Dat maakt jou zo uitzonderlijk.
En erg interessant voor heel veel clubs, teams en trainers.
TALENT SLAAPT SOMS

TALENT SLAAPT SOMS

Vaak kennen we onze talenten niet voldoende, gefixeerd als we zijn op onze ‘tekortkomingen’. Dat is een gemiste kans. Wij gaan je ‘herinneren’ aan het wonder van jouw talenten. De sterke punten en mogelijkheden die jij wél hebt. Sterke punten die jij misschien zelf als iets vanzelfsprekends bent gaan beschouwen. Jij staat wellicht – net als de bewoners van New York die de politiesirenes en claxons niet meer horen – zo dicht bij je sterke punten dat je ze niet meer ziet.
Met onze creatieve strategieën en actieplannen kun jij snel leren je te focussen op je sterke punten en manieren vinden om je zwakkere punten te omzeilen, zodat ze geen belemmering meer vormen voor al die sterke punten.
BIJNA PERFECTE ACTIES

BIJNA PERFECTE ACTIES

De kennis van jouw écht sterke punten zal je helpen bijna perfecte prestaties te gaan leveren. Het geheim schuilt daarbij in het vermogen tot keer op keer herhalen van zulke bijna perfecte acties. Om dat te kunnen doen, zal je een diep inzicht moeten hebben in dergelijke momenten. Je moet kunnen onderscheiden welke écht sterke punten er zijn in je spel en hoe ze, gecombineerd met elkaar, de prestatie zelf creëren.
Met andere woorden, je zult eerst weer bewust bekwaam dienen te worden.
INZICHT HEBBEN IN HET ÉCHTE TALENT

INZICHT HEBBEN IN HET ÉCHTE TALENT

Je zult met T x IM x O = Succes™ in korte tijd expert worden in het opsporen, omschrijven, in de praktijk brengen en cultiveren van jouw sterke punten. Dat lijkt simpel, maar let op: automatisch gedrag kan zeer complex, hoogwaardig en intelligent zijn. En dat is nu net Soccerkix’ specialiteit: jou onbewust bekwaam laten worden. Gevolg is dat je kunt gaan horen bij die spelers die iets kunnen dat niemand anders kan. En aan speciale kwaliteiten hangt een speciaal prijskaartje. Net als bij kunstenaars of architecten.
Bijzondere voetballers mag je veel geld betalen. Ze zijn het waard.

talent-1

“Talent is niet schaars. Het is in overvloed aanwezig”

talent-3

“Het gaat erom dat je hetgeen je van nature in huis
hebt kunt inzetten om succesvol te zijn”

talent-2

“Talent betekent: een unieke kwaliteit hebben.
Maar ook: het vermogen daar iets mee te doen”

Wat moet ik doen om de talenten die ik bezit maximaal te benutten?

Kies voor gewaarborgd rendement.
Totale zekerheid met de Soccerkix®-groeigarantie.
Want jij bepaalt zelf of je tevreden bent. T x IM x O = Succes™.

Ja, ik wil gegarandeerd 95% meer kans op Succes