Jouw succes


CARRIÉRE-EISEN

CARRIÉRE-EISEN

Stel dat je een carrière kunt opbouwen die aan de volgende drie eisen voldoet:
Ten eerste heb je voor jouw plek in het team een echt talent meegekregen (“Ik ben gewoon geboren om dit soort dingen te doen”).
Ten tweede doe je iets waar je hart sneller van gaat kloppen (“Ik begin elke ochtend met zo enorm veel plezier en ik geloof in wat ik doe”).
Ten derde wordt je er goed voor betaald (“Krijg ik hier zoveel geld voor?”).
IN DE ZONE KOMEN

IN DE ZONE KOMEN

Droom groot. Omring je met mensen waar je energie van krijgt. In de zone worden de prijzen behaald. Het is de plek waar iedere excellerende voetballer naar op zoek is. De fans willen het beste van het beste zien en de voetballer wil het beste van het beste geven.
Met hulp van Soccerkix® kun je alle sleutelfactoren om in de zone te komen snel met elkaar verbinden: Talent, Innerlijke Motivatie, Omstandigheden. T x IM x O = Succes™.
Ons uitgangspunt? “Doe dat waarin je goed bent én waaraan je veel lol beleeft. Succes komt dan vanzelf.”
EXTERNE SPECIALIST

EXTERNE SPECIALIST

Slimme spelers realiseren zich dat het soms noodzakelijk is de hulp van externe specialisten in te roepen, die hij de ruimte en de vrije hand mag geven. Hij huurt expertise in omdat het proces van talentontwikkeling op bepaalde momenten een boost nodig heeft. Gericht op verbetering, met het ultieme doel: winnen, presteren, doelstellingen halen, inkomsten verhogen.
Voetbalcarrières gaan beurtelings gepaard met periodes met bergen en met dalen. Soccerkix® zal er alles aan doen om jou zo snel mogelijk naar de succesfase te loodsen.
Sneller en langer op de berg en korter in het dal.
FLOW

FLOW

Spelers die klagen over een scheidsrechter zitten niet in de flow. Zo’n speler is niet bezig met eigen handelingen, maar met randzaken. Jij zorgt er met de principes van T x IM x O = Succes™ voor dat je wél in het gebied van de flow terecht komt; je bent volledig gemotiveerd en geconcentreerd, volledig betrokken bij wat je doet, al je energie wordt gebundeld voor jouw doel en – het allerbelangrijkste – je proeft het succes en wint aan zelfvertrouwen. Je merkt dat je in een roes zit, volledig bezig met handelingen die tot Succes leiden. Je hoeft niet verder te zoeken naar de uitdaging. De uitdaging gaat jou nu vinden.
De uiteindelijke winnaars kunnen zich verheugen op royale arbeidsvoorwaarden en een aanzienlijke status.

“Enkele eenvoudige activiteiten leiden al snel tot
aantoonbaar betere resultaten”

“Welke club wil nou niet het aanwezige
potentieel gebruiken?”

“Het geeft enorme inspiratie en energie om
je talenten verder te ontwikkelen en steeds
beter te worden in wat je toch al goed kunt”

Om de top de halen is excelleren vereist.

Goed presteren is simpelweg niet meer afdoende.
Jouw Talent, Innerlijke Motivatie en Omstandigheden zorgen wél voor Succes.
Mensen die slagen komen in actie. Bel ons daartoe op +31 6-24-170070.

Ja, ik wil meer informatie