Jouw omstandigheden


OMGEVINGSFACTOREN DOORSLAGGEVEND

OMGEVINGSFACTOREN DOORSLAGGEVEND

Een baanbrekende studie wijst uit dat omgevingsfactoren doorslaggevend zijn bij het tot wasdom komen van talent. Veel te vaak stellen voetballers doelen zonder voor de juiste persoonlijke omstandigheden te zorgen waardoor die doelen kunnen slagen. Soms stappen ze zelfs op het verkeerde moment bij de verkeerde club in en voelen zich er vervolgens ook niet thuis.
De juiste club weet een klimaat te scheppen waarin een goede voetballer wordt uitgedaagd. Doordat het elke dag spannend en stimulerend is, wordt je beter.
JUISTE ANALYSE ESSENTIEEL

JUISTE ANALYSE ESSENTIEEL

Onze taak is het om te weten wat de echte beslissingsnemers bij clubs jou graag zouden zien doen. Wanneer genieten ze van jouw bezigheden? Welke wensen hebben zij, die jíj kunt vervullen? Tijdens dat proces is het verzamelen van informatie en de juiste analyse daarvan essentieel.
Soccerkix® bereidt de juiste omstandigheden helder en efficiënt voor, daarop wordt de zoektocht volledig afgestemd.
‘UITGAANDE' TRANSFERS-BALANS

‘UITGAANDE' TRANSFERS-BALANS

Het is een kwestie van omstandigheden creëren waarin jij het best functioneert. Een klimaat creëren dat jouw talent aanmoedigt en beloont. Zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Een cultuur waar jouw kwaliteiten ten volle kunnen bloeien en groeien. Onze concentratie ligt om die reden op clubs met een goede ‘uitgaande’ transfers-balans. Daar waar de ontwikkelkansen voor jouw carrière dus het grootst zijn.
De bekende ‘springplank’. Teams waar de kans op speeltijd het grootst is.
POWER

POWER

Daarvoor is gedegen onderzoek nodig naar alle teams en trainers in Europa. Om zeker te weten dat de speler bij het team en de trainer past (en niet dat de club bij de speler past).
Analyseren, behoefte creëren, organiseren en overtuigen is wat er nodig is om jou bij de juiste club te krijgen. Vervolgens hebben we de power om jou daar naar toe te kunnen transfereren. Begrijpen wat jouw belangen zijn is daarbij cruciaal.
Om jou tot grotere hoogten te drijven op basis van jouw talent en échte motivatie.

“Nadelen worden in korte tijd omgeturnd tot
vlijmscherpe wapens”

“Als iemand iets goed kan, moeten we daaraan
ruimte geven. Daar profiteert iedereen van”

“Velen werken hard aan hun doelen, maar
begeven zich soms op een verkeerd pad”

Wees vooral niet bang om te excelleren

Geen frustraties, maar plezier.
T x IM x O = Succes™.

Ja, ik wil meer informatie