Jouw motivatie


PLEZIER IS DE DRIJFVEER

PLEZIER IS DE DRIJFVEER

Als je iets heel graag doet, dan ligt daar per definitie een innerlijke motivatie aan ten grondslag. De kunst is om dié drive te prikkelen en vooral niet dood te drukken. Het moet een uitdaging zijn om jezelf zodanig uit te dagen dat je rendement telkens vijf of zelfs vijfentwintig procent hoger komt te liggen dan bij jouw concurrent, zonder dat je dwangmatig gaat optreden. Voetbal moet uitdagend zijn en geen sleur worden. Makkelijk gezegd misschien, maar dat is wel de kunst. Plezier is daarbij de drijfveer.

PURE HARTSTOCHT EN GEESTDRIFT

PURE HARTSTOCHT EN GEESTDRIFT

Voor jouw vak is controlerende extrinsieke motivatie in ieder geval fnuikend voor creativiteit. Maar intrinsieke motivatie – de drijfveer om iets te doen omdat het interessant, uitdagend en boeiend is – is essentieel om echt creatief te kunnen zijn.
Denk maar eens aan jezelf. Is datgene waar jij energie van krijgt – dat wat maakt dat je ’s ochtends uit je bed komt en je overdag op gang houdt – afkomstig van binnenuit of van buitenaf?
ENERGIE EN CREATIVITEIT

ENERGIE EN CREATIVITEIT

Jouw motivatie is alleen maar duurzaam als ze verbonden is met zaken die jij zélf echt van belang vindt. Actiedoelen die Soccerkix® met jou stelt zorgen daarbij voor richting, voor veel energie en voor creativiteit.
Om te zorgen dat je in het komende jaar beweegt in de door jou gewenste richting, kun je gebruik maken van bewezen actietechnieken die gericht zijn op het creëren van nieuwe, effectieve gewoontes waarvoor je 100% gemotiveerd bent.
Als je hebt bepaald waar je zelf sterk in gelooft en wat je ook nog eens erg goed af gaat, is het echt eenvoudig om 100% ergens voor te gaan.
DE VOLGENDE WEDSTRIJD WINNEN

DE VOLGENDE WEDSTRIJD WINNEN

Het doel om kampioen te worden is heel simpel: de volgende wedstrijd winnen. Als je dat doel maar lang genoeg voor ogen houdt, wordt je uiteindelijk kampioen. Maar waar haal je de energie vandaan? Waar haal je de fascinatie vandaan? Door wat wordt je gemotiveerd? Door anders te gaan denken, door anders te gaan handelen. De barre tocht van liefde en lijden naar de sporttop vergt een specifieke mind-set. Soccerkix® maakt met het principe T x IM x O = Succes™ jouw sterkste drijfveren en de natuurlijkste motivaties in je wakker. Je stuwkracht en natuurlijke energie zullen flink sterker worden.
Het blijkt dat uitblinkers altijd nog iets extra’s in zich hebben. Dus zouden wij zeggen: ga er mee aan de slag!

motivatie-1

“Ik kan pijn lijden om mijn doel te bereiken, ben een doorbijter.
En ik heb veerkracht”

“Als de betrokkenheid toeneemt, stijgt de productiviteit
gemiddeld met 22% (Harvard Business Revue 2013)”

“Wie krijgt er nou energie van steeds maar gewezen
worden op hetgeen je niet kunt?”

Durf te zijn wie je bent

Op plezier gebaseerde eigenmotivatie is de sterkste drijfveer.
Ervaar hoe ‘flow’ voelt, de toestand waarin jij door jezelf optimaal wordt gestimuleerd.
T x IM x O = Succes™.

Ja, ik wil meer informatie