Onze aanpak


DE KOMENDE 6 MAANDEN AL

DE KOMENDE 6 MAANDEN AL

Elk traject begint met graven. Spitten zelfs. Zorgvuldige analyse van jouw Talent, Innerlijke Motivatie en Omstandigheden. Op zoek naar jouw echte identiteit.
Tijdens een twee uur durend kennismakingsgesprek neem je afstand, maak je de balans op en plan je succes in het komende half jaar. Wat je tot nu toe hebt bereikt is de belangrijkste informatiebron. Het gesprek bestaat uit 30 eenvoudige vragen (met af en toe wat verdiepingsvragen) en jouw heldere antwoorden. Met een wetenschappelijk gefundeerd rekenmodel (de ‘Strengthfinder’) wordt vervolgens de potentiële vergroting van jouw Succes direct in een percentage zichtbaar.
Soccerkix® maakt vervolgens een actieplan van twee pagina’s met vastgestelde prioriteiten dat jou – met heel veel plezier! – door de komende 6 maanden heen loodst.
Dezelfde vermogens, talenten en kwaliteiten die je nu al gebruikt , worden het geheim van jouw (nieuwe) succes.
Een verdubbeling van je inkomsten binnen 12 maanden is daarbij realistisch.
VOORBEELD?

VOORBEELD?

– Jouw unieke talenten inzichtelijk en beter inzetten + 21%
– Jouw innerlijke motivatie optimaliseren + 31%
– Jou in de best mogelijke omstandigheden brengen + 27%
T x IM x O = Succes™ → Potentiële vergroting van jouw Succes: + 101%
Voortdurend perfectionisme met een stapsgewijze aanpak. Alles moet ‘top’ zijn , twintig stapjes van vijf procent maken ook perfectie.
OPENSTAAN VOOR NIEUWE GEZICHTSPUNTEN

OPENSTAAN VOOR NIEUWE GEZICHTSPUNTEN

Een voetballer moet niet alleen durven dromen, hij moet vooral openstaan voor nieuwe gezichtspunten en te allen tijde bedrijfsblindheid zien te voorkomen. Het belangrijkste: keuzes maken en dan geen halve, maar hele. Gaandeweg zal na het maken van die keuzes duidelijk worden dat het verschil tussen de nummer een en twee vaak veel groter is dan op het eerste gezicht lijkt.
T x IM x O = Succes™ is ontwikkeld om met de juiste dingen bezig te zijn en jou te enthousiasmeren om vooral de eigen weg te bewandelen.
Nogmaals: centraal staan daarbij jouw sterke punten. Iemand heeft namelijk nog nooit een wedstrijd gewonnen op zijn zwakke punten.
T x IM x O = SUCCES™

T x IM x O = SUCCES™

Bij Soccerkix® laten we jou graag schitteren. Gewoon door te zijn wie je bent. Middels volledige concentratie op jouw unieke voetbaltalenten, door te zorgen dat jij voortaan met heel veel plezier werkt aan écht succes in jouw carrière én het kennen van de voor jou ideale omstandigheden.
Alleen als T, IM en O alle drie hoog scoren is een exceptionele prestatie haalbaar. Soccerkix® wil graag met jou aan de ‘hefboom’ werken door aan alle drie deze elementen veel aandacht te besteden.
Onze aanpak kenmerkt zich daarbij door : enthousiasme, energie , vertrouwensrelatie, volledige aandacht, bescheidenheid, humor en plezier. Er wordt hard gewerkt en tegelijkertijd gelachen!

“Hoe halen we het beste uit de besten?”

“TIMOS is een enorme eyeopener en toch
verrassend eenvoudig”

“Als je elkaar niet kent, kun je ook elkaars
kwaliteiten niet gebruiken”

Laten we samen aan de slag gaan!

Geïnteresseerd in een ‘sneak preview’?
Wil je eens een ‘generale repetitie’ zien van onze aanpak?

Ja, ik wil meer informatie